Вітаємо!

          Вітаємо студентку IV курсу за активну участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з біології, яка проходила у квітні на базі Мелітопольського державного педагогічного університету імені Б. Хмельницького.

Протягом двох днів хіміко-біологічний факультет Мелітопольського державного педагогічного університету імені Богдана Хмельницького забезпечував проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з біології, на якій зібралася талановита молодь вищих навчальних закладів України.

Перший тур (1 день) передбачав перевірку теоретичних знань із базових дисциплін біологічних циклів. Учасники повинні були продемонструвати знання з 7 біологічних дисциплін. Другий тур (2 день) – це вміння показати практичні навички і теоретичні знання. У рамках олімпіади також була запланована екскурсія до Національного історико-археологічного заповідника «Кам’яна Могила». 18 квітня другий (практичний) тур Олімпіади відбувся в Алтагірському лісництві в с. Богатир, після завершення якого організатори підібили підсумки заходу та визначили переможців.