Біоекологічний хакатон: повернути Франківську природоцентричність

       5 та 6 липня кафедрою біології та екології спільно з Департаментом освіти і науки Івано-Франківської міської ради і Центром освітніх інновацій було проведено Біоекологічний хакатон “PNUecoHACK”. Це дводенний лабораторно-польовий інтенсив з майстер-класами по мікроскопії зоологічних, ботанічних мікропрепаратів; дослідженню алергенного пилку і властивостей крові; вивченню тіла людини з використання VR-технологій та цікавими екскурсіями і квестами у дендрологічному парку “Дружба”.

      Доцентка кафедри анатомії і фізіології Неля Долинко також долучилася до даного заходу та в рамках програми першого дня провела лабораторний практикум “Наша кров нам все розкаже” для юних дослідників.

       Головною метою заходу є популяризація та привернення уваги суспільства й дітей до екологічних проблем, які існують сьогодні по захисту біорізноманіття нашої Землі. Організатори прагнуть повернути трендовість екологічним та природничим наукам, а також заохотити дітей до пропагування екології й питань збереження довкілля.

Відео можна переглянути тут  👇

https://www.facebook.com/kanal402/videos/1654595251578010/

https://www.facebook.com/drotyanko.viktoria/videos/723236808979109