Вітаємо наших випускників!

14 та 21 червня кафедрі анатомії і фізіології людини та тварин відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття першого(бакалаврського) рівня вищої освіти за спеціальністю 091 Біологія (ОП “Лабораторна діагностика біологічних систем”) денної та заочної форм навчання.

     Онлайн засідання екзаменаційної комісії проводили за допомогою платформи Cisco Webex. У склад комісії ввійшли: голова комісії – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри Грицуляк Богдан Васильович, члени комісії –  кандидат біологічних наук, доцент Долинко Неля Петрівна та  кандидат медичних наук, доцент Івасюк Ірина Йосипівна.

     Варто зазначити, що студенти на високому науково-практичному рівні представили результати своїх досліджень та впевнено відповідали на поставлені запитання. Всі випускні роботи отримали високі оцінки, а самим студентам присвоєно освітній рівень “бакалавр” зі спеціальності “091 Біологія”.

Колектив кафедри анатомії і фізіології людини та тварин щиро вітає студентів із успішною атестацією та бажає професійного зростання!