Тренінг в центрі Агенти змін

Старший викладач кафедри Неля Долинко відвідала базовий тренінг з питань підготовки інвестиційних проектів у центрі Агенти змін, організований Прикарпатським національним університетом. Мета цього заходу полягала у тому, щоб ознайомити учасників з особливостями розробки та реалізації твердих/інфраструктурних інвестиційних проектів, життєвого циклу твердих/інвестиційних проектів.

Робота в рамках першої частини тренінгу передбачала актуалізацію знань, вмінь і навиків учасників з питань розробки концепції проекту. Друга частина була спрямована на детальні підходи щодо анонсованої теми, про що розповідали фахівці Агентів змін та представники кафедри фінансів економічного факультету – доцент Роман Щур та аспірант Іван Фуфалько.

Цей тренінг є одним із серії базових, які проводитимуться у Центрі і за іншими типами проектів (соціальними, дослідницькими, міжнародними тощо). Серію тренінгів вирішили розпочати саме з питань підготовки інвестиційних/твердих проектів, зважаючи на результати попереднього опитування потенційних учасників.