Викладачі кафедри провели курси підвищення кваліфікації для вчителів

       Кафедра анатомії і фізіології людини та тварин Факультету природничих наук прийняла участь у підвищенні кваліфікації вчителів на базі Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Прикарпатського університету ім. В.Стефаника. Викладачі кафедри к.б.н., доц. Ірина Случик та к.б.н., доц. Оксана Глодан розробили програму курсів підвищення кваліфікації вчителів за напрямом «Основи здоров’я», які тривали з 15.12.2021 по 24.12.2021 р.

       Програма розроблена для підняття рівня професійної майстерності вчителів основ здоров’я (як їх називають у світі – Health teacher), з врахуванням вимог Нової української школи, впровадження та популяризації здорово способу життя серед підростаючого покоління. Викладачі провели низку пізнавальних лекцій та інтерактивів для вчителів. Також майже всі слухачі приєдналися до проведення практичних робіт з діагностики та моніторингу здоров’я. Слід зазначити, що тематика випускових робіт слухачів курсів переважно була присвячена використанню активних методів навчання на уроках з основ здоров’я та особливостям використання тренінгових форм на уроках. Загалом у роботі курсів взяли участь понад 25 вчителів Івано-Франківської області.

      Принагідно, користуючись нагодою спілкування, викладачі розповіли про можливості нашого університету в наданні освітніх послуг.