Вітаємо магістрів із захистом диплому!

20-21 грудня на кафедрі анатомії і фізіології людини та тварин відбувся захист кваліфікаційних робіт на здобуття другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 091 Біологія (ОП “Лабораторна діагностика”) денної та заочної форм навчання.

     Онлайн засідання екзаменаційної комісії проводили за допомогою платформи Cisco Webex 20 та 21 грудня. У склад комісії ввійшли: голова комісії – кандидат біологічних наук, доцент Глодан Оксана Ярославівна, члени комісії – доктор медичних наук, професор, завідувач кафедри Грицуляк Богдан Васильович та кандидат біологічних наук, доцент Случик Ірина Йосипівна.

     Варто зазначити, що студенти на високому науково-практичному рівні представили результати своїх досліджень та впевнено відповідали на поставлені запитання. Всі випускні роботи отримали високі оцінки, а самим студентам присвоєно освітній рівень “магістр” зі спеціальності “091 Біологія”.

     Колектив кафедри щиро вітає своїх випускників з успішним захистом кваліфікаційних робіт та бажає стати професіоналами своєї справи!