1 грудня – Всесвітній день боротьби зі СНІДом

         1 грудня 2021 р. на базі Інституту післядипломної освіти та довузівської підготовки Прикарпатського університету імені Василя Стефаника проходили курси підвищення кваліфікації для вчителів з основ здоров’я. Доц. Оксана Глодан провела для вчителів пізнавальну лекцію та інтерактиву бесіду з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Також ініціювала організувати в школах захід «Життя в світі, в якому є ВІЛ». Під таким гаслом вчителі в школах провели інформаційно-просвітницькі заходи: години спілкування, акції «Червона стрічка», вікторини, перегляд тематичних соціальних відеороликів, розробки буклетів, флешмоби.

       Все це було направлено на формування навичок здорового способу життя, підвищення рівня обізнаності учнів про ВІЛ/СНІД, його профілактику й толерантне ставлення до ВІЛ-інфікованих. Під час практичного заняття вчителі мали можливіть обмінятися досвідом в проведені даного заходу та взяли участь у обговоренні, також презентували розроблені конспекти уроків на обрану тему.

        Закликаємо відповідально ставитися до свого здоров’я та здоров’я своїх близьких. Тестуйтеся і бережіть себе!

     Принагідно, користуючись нагодою спілкування Оксана Глодан розповіла про можливості нашого університету в наданні освітніх послуг.