“День кар’єри ЄС”

        Старший викладач кафедри Неля Долинко відвідала захід присвячений Дню Європи, що проходив 21 травня на базі Інформаційного центру Європейського Союзу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника. Презентація програми ЄС Еразмус+ з підтримки освіти, підготовки, молоді та спорту проходила у два етапи: тренінг та презентація наявних вакансій від роботодавців Івано-Франківської області.

       У ході тренінгів студенти дізналися як отримати стипендію на навчання за кордоном за програмою Європейського Союзу “Еразмус+”. Тематика тренінгів стосувалася і питань працевлаштування, зокрема, критеріїв відбору на роботу, особливостей подачі заявки та проходження співбесіди з роботодавцями.  

     Завершився «День кар’єри ЄС» презентацією компаній, підприємств, проектів, де роботодавці пропонували студентам свої можливості працевлаштування, а молоді люди, своєю чергу, мали нагоду знайти перспективні вакансії, стажування. Зокрема, свої послуги майбутнім фахівцям презентували  рекрутингова компанія А Простір,  ІТ-компанія ZoomSupport, будівельна компанія «Вертикаль», Державне підприємство “Виробниче об’єднання “Карпати”, компанія «Нова Пошта», ДП “САВСЕРВІС КАРПАТИ”, міжнародна студентська організація AIESEC, курси вивчення іноземних мов та інші.