Ректор ПНУ мав нагоду поспілкуватися з польськими та європейськими колегами на ювілеї KRASP

Сьогодні у Варшаві ректор Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника Ігор Цепенда у складі делегації Спілки ректорів України взяв участь в урочистих Пленарних Зборах Конференції ректорів академічних шкіл Польщі (KRASP) – з нагоди 25-річчя KRASP.

Ця унікальна подія зібрала всіх ректорів РП та їх колег з європейських країн у Королівському замку польської столиці. За словами Ігоря Цепенди, подібні заходи є чудовим майданчиком для спілкування з колегами та окреслення майбутніх спільних проєктів для всебічної співпраці.

Нагадаємо, 9-10 червня у столиці Республіки Польща відбуваються заходи в рамках польсько-української співпраці представницьких організацій ректорів – задля вдосконалення діяльності закладів вищої освіти. Напередодні делегація Спілки ректорів зустрілась з Президентом Європейської асоціації університетів EUA проф. Майклом Мерфі та з делегаціями Конференції ректорів Німеччини HRK і Франції France Universities. Також українська делегація взяла участь у засіданні Президії Конференції ректорів академічних шкіл Польщі.